Tribe of Levi's message board

Post a reply || Back to Tribe of Levi's message board


Leilani Manchester City Drakt SummerSi Leilani Barcelona Drakt Larhonda Leilani PSG Drakt TravisGa En svensk internasjonal kan ha forlatt Manchester United i ettermiddag, men en annen kan snart komme til å skyte inn, med rapporter i Portugal som hevder at Benfica-forsvarer Victor Lindelof er planlagt å gjennomgå en lege hos Old Trafford-klubben de kommende dagene. United har vært sterkt knyttet til 22-åringen siden overgangsvinduet PSG Drakt i januar, da det så ut som om det var gjort en avtale, bare for at Jose Mourinho valgte å velge bort, og bestemte at det revitaliserte partnerskapet til Phil Jones og Marcos Rojo var hans foretrukne partnerskap for resten av kampanjen 2016/17. Til tross for Lindelofs opptak, hevder Record i Portugal nå at det er avtalt en avtale på 40 millioner for Benfica-mannen, og klubben har også oppnådd en avtale om personlige vilkår. På grunn av internasjonale forpliktelser, har Lindelof 'smedical won' vært i stand til å bli gjennomført til onsdag tidligst, med Benfica som planlegger å motta innledende 35 millioner pluss ytterligere en '5million' tillegg Manchester United Drakt Barn for sin svenske midthalvdel. Skulle Lindelof 'smedical være fullført uten problemer, kunne han og Eric Bailly danne et formidabelt partnerskap i hjertet av Mourinhos forente forsvar. To unge, atletiske senterhalver er noe United har manglet siden Rio Ferdinand og Nemanja Vidic. MarkoRose billiga fotbollströjor MoseDugas FrancisBr fotbollströjor PollyDett

Delete this post Submitted by Leilani Sticht <leilanisticht@aol.com> on 01/Dec/2019
157.52.252.190

Message:

Leilani Liverpool Drakt Barn WileyOrl
Leilani Manchester City Drakt Barn BernieQu Leilani Real Madrid Drakt Barn ZakBrain En svensk internasjonal kan ha forlatt Manchester United i ettermiddag, men en annen kan snart komme til å skyte inn, med rapporter i Portugal som hevder at Benfica-forsvarer Victor Lindelof er planlagt å gjennomgå en lege hos Old Trafford-klubben de kommende dagene. United har vært sterkt knyttet til 22-åringen siden overgangsvinduet PSG Drakt i januar, da det så ut som om det var gjort en avtale, bare for at Jose Mourinho valgte å velge bort, og bestemte at det revitaliserte partnerskapet til Phil Jones og Marcos Rojo var hans foretrukne partnerskap for resten av kampanjen 2016/17.


Til tross for Lindelofs opptak, hevder Record i Portugal nå at det er avtalt en avtale på 40 millioner for Benfica-mannen, og klubben har også oppnådd en avtale om personlige vilkår. På grunn av internasjonale forpliktelser, har Lindelof 'smedical won' vært i stand til å bli gjennomført til onsdag tidligst, med Benfica som planlegger å motta innledende 35 millioner pluss ytterligere en '5million' tillegg Tyskland Drakt Barn for sin svenske midthalvdel. Skulle Lindelof 'smedical være fullført uten problemer, kunne han og Eric Bailly danne et formidabelt partnerskap i hjertet av Mourinhos forente forsvar. To unge, atletiske senterhalver er noe United har manglet siden Rio Ferdinand og Nemanja Vidic.

MattCapeh Bayern Munchen Drakt Barn MaggieCra
HalleyHac Maglia Roma Bambino JarredYqs


Replies to this post

    No replies yet


Reply to this post

Name:

E-mail (optional):

Subject:


Message:

Insert styled text: Bold | Italic | Underlined
Disable styled text

Insert smileys (Opens a new window)
Disable smileys

Powered by Free PHP message board 1.3 from PHPJunkYard - Free PHP scripts