Tribe of Levi's message board

Post a reply || Back to Tribe of Levi's message board


Issac Inter Milan Tröja Barn DeboraDi Magnusson, som var i Juve 'syouth Academy vid den tiden, hade aldrig en chans att spela på seniorsidan tillsammans med Pogba men de hade gott om virtuell action och han hamnade nästan alltid på den förlorande sidan.  Vi blir goda vänner direkt när vi var på Juventus, säger försvararen Magnusson, 24, samma ålder som Pogba. När jag kom Everton Tröja Barn till Juventus tränade jag med honom på min första dag och han var verkligen välkomnande för mig vilket betydde mycket.  Han är jättekul när han 'snotspelar men han' är allvarligt när han arbetar. Han är en äkta lagspelare och laget kommer alltid först med honom. Han är väldigt ödmjuk och vill alltid lära av tränare och lagkamrater, särskilt de som har mer erfarenhet än honom. City är tredje i mästerskapet och deras manager Lee Johnson har lovat att ge Jose Mourinho en vintagevälkommen från planen men är fortfarande ute efter att göra det till en eländig natt för Manchester United-chefen.  Det är en portugisisk röd så förhoppningsvis kan jag förföra honom på kontoret i fem eller 10 minuter och plocka hans hjärna om en eller två saker. Men inom det tekniska området blir han bara en annan Bayern Munchen Kläder chef. Vi vann 'med vördnad för dem. Vi är i god form i ligan och kommer att vara en utmaning för dem. Mourinho sa: 'Jag ska göra några förändringar och det är möjligt att Micki kan vara inblandad. Men inte många förändringar eftersom Bristol City är ett av de bästa lagen i mästerskapet och för mig är nu inte mästerskapet ett mästerskap på fem eller tio för flera år sedan. AdelinePa billige fotballdrakter Stephaine

Delete this post Submitted by Issac Buchholz <issac_buchholz@yahoo.com> on 28/Sep/2019
27.102.129.133

Message:

Issac Manchester United Tröja Princess
Magnusson, som var i Juve 'syouth Academy vid den tiden, hade aldrig en chans att spela på seniorsidan tillsammans med Pogba men de hade gott om virtuell action och han hamnade nästan alltid på den förlorande sidan.  Vi blir goda vänner direkt när vi var på Juventus, säger försvararen Magnusson, 24, samma ålder som Pogba. När jag kom Everton Tröja Barn till Juventus tränade jag med honom på min första dag och han var verkligen välkomnande för mig vilket betydde mycket.  Han är jättekul när han 'snotspelar men han' är allvarligt när han arbetar. Han är en äkta lagspelare och laget kommer alltid först med honom. Han är väldigt ödmjuk och vill alltid lära av tränare och lagkamrater, särskilt de som har mer erfarenhet än honom.


City är tredje i mästerskapet och deras manager Lee Johnson har lovat att ge Jose Mourinho en vintagevälkommen från planen men är fortfarande ute efter att göra det till en eländig natt för Manchester United-chefen.  Det är en portugisisk röd så förhoppningsvis kan jag förföra honom på kontoret i fem eller 10 minuter och plocka hans hjärna om en eller två saker. Men inom det tekniska området blir han bara en annan Leverkusen Tröja chef. Vi vann 'med vördnad för dem. Vi är i god form i ligan och kommer att vara en utmaning för dem. Mourinho sa: 'Jag ska göra några förändringar och det är möjligt att Micki kan vara inblandad. Men inte många förändringar eftersom Bristol City är ett av de bästa lagen i mästerskapet och för mig är nu inte mästerskapet ett mästerskap på fem eller tio för flera år sedan.


AdelinePa billige fotballdrakter Stephaine


Replies to this post

    No replies yet


Reply to this post

Name:

E-mail (optional):

Subject:


Message:

Insert styled text: Bold | Italic | Underlined
Disable styled text

Insert smileys (Opens a new window)
Disable smileys

Powered by Free PHP message board 1.3 from PHPJunkYard - Free PHP scripts