Tribe of Levi's message board

Post a reply || Back to Tribe of Levi's message board


Merle Frankrig Trøje LeticiaP Alf Ramsey lærte England kunsten at være mulig. Før hans side så mindeværdigt besejrede Vesttyskland 4-2 på Wembley i 1966 var verdensmesterskabet blot en kvart årlig påmindelse om landslagets mangler, men lige siden har tanken om, at en anden engelskside kunne vinde det, aldrig helt forsvundet. Fra Napoli Trøje Børn det lave punkt, Ramsey, den engangs studerende højreback med Tottenham Hotspur og England, formede den side, der skulle vinde verdensmesterskabet. Han gjorde det gennem taktisk innovation, gennem individuel eksperimentering, gennem prøve og fejl. Fra hans tidlige dage som sekretær-manager hos Ipswich Town så han spillet gennem et nyt par øjne. Da Ipswich vandt ligamesterskabet i 1962, et år efter at have vundet forfremmelse, var Jimmy Leadbetter, en spindsk skotsk venstreving fra Brighton og Hove Albion, grundlæggende for deres succes. Ramsey flyttede Leadbetter til en position lige bagud, hvor han kunne bruge sin nøjagtighed med chippen og lobben til at skabe chancer for Ray Atletico Madrid Trøje Crawford og Ted Phillips. Hoddle havde meget af Ramsey i sig. Ligesom Alf, havde han spillet for Tottenham, han havde også modet til sin overbevisning og led ikke glædelig kritik. Hoddle holdt sig også til en måde at spille på baggrund af kritik fra scenen. I modsætning til Ramsey troede han skæbnesvangre, som det viste sig, på reinkarnation. JanetwfD fotballdrakter Ceciliazo

Delete this post Submitted by Merle <merleroderick@inbox.com> on 25/Sep/2019
27.102.129.131

Message:

Merle Italien Trøje GRNElton
Alf Ramsey lærte England kunsten at være mulig. Før hans side så mindeværdigt besejrede Vesttyskland 4-2 på Wembley i 1966 var verdensmesterskabet blot en kvart årlig påmindelse om landslagets mangler, men lige siden har tanken om, at en anden engelskside kunne vinde det, aldrig helt forsvundet. Fra Napoli Trøje Børn det lave punkt, Ramsey, den engangs studerende højreback med Tottenham Hotspur og England, formede den side, der skulle vinde verdensmesterskabet. Han gjorde det gennem taktisk innovation, gennem individuel eksperimentering, gennem prøve og fejl. Fra hans tidlige dage som sekretær-manager hos Ipswich Town så han spillet gennem et nyt par øjne.


Da Ipswich vandt ligamesterskabet i 1962, et år efter at have vundet forfremmelse, var Jimmy Leadbetter, en spindsk skotsk venstreving fra Brighton og Hove Albion, grundlæggende for deres succes. Ramsey flyttede Leadbetter til en position lige bagud, hvor han kunne bruge sin nøjagtighed med chippen og lobben til at skabe chancer for Ray Chelsea Trøje Børn Crawford og Ted Phillips. Hoddle havde meget af Ramsey i sig. Ligesom Alf, havde han spillet for Tottenham, han havde også modet til sin overbevisning og led ikke glædelig kritik. Hoddle holdt sig også til en måde at spille på baggrund af kritik fra scenen. I modsætning til Ramsey troede han skæbnesvangre, som det viste sig, på reinkarnation.


JanetwfD fotballdrakter Ceciliazo


Replies to this post

    No replies yet


Reply to this post

Name:

E-mail (optional):

Subject:


Message:

Insert styled text: Bold | Italic | Underlined
Disable styled text

Insert smileys (Opens a new window)
Disable smileys

Powered by Free PHP message board 1.3 from PHPJunkYard - Free PHP scripts