Tribe of Levi's message board

Post a reply || Back to Tribe of Levi's message board


Debbra Liverpool Trikot Kinder JuniorLl Dani Ceballos 'første sesong på Real Madrid har blitt definert av mangel på tid på torva. Den sentrale midtbanespilleren har kjennetegnet i bare 284 minutter over ni kamper. Når Zinedine Zidane ser mot benken sin for å endre hudfargen på en kamp, ​​fokuserer han ikke blikket mot Ceballos. Likevel forsyner den Fussballtrikots Günstig tidligere Real Betis-mannen Zidane med ettertanke etter en rekke positive prestasjoner. Han har representert La Rojita ved tre anledninger denne kampanjen. Alle tre endte i seirer for Spania, og Ceballos spilte hele 90 minutter på hver. Han føler seg viktig når han drar i landslagstrøyen, og han bidrar med vågale prestasjoner og mål. Situasjonen hans i Real Madrid er veldig annerledes. Med det første Madrid-derbyet på en utsolgt Wanda Metropolitano som nærmer seg, virker det praktisk talt umulig at Ceballos vil tvinge seg inn i startoppstillingen. Den urokkelige trioen Modric, Kroos og Casemiro betyr at det mest Ceballos kan håpe på er å være Zidanes førstevalgerstatning. 21-åringen har startet tre kamper for Los Blancos denne sesongen: mot AC Milan Trikot Kinder Alavés, Eibar og Fuenlabrada. Hans prestasjoner mot førstnevnte i Vitoria fortjener utdyping. Ceballos scoret to ganger for å redde Madrid fra det som ville vært et katastrofalt resultat på Mendizorroza. Han fant ikke nettet mot Fuenlabrada eller Eibar, men spilte bra i begge kampene. Stephansd maglie calcio a poco prezzo VerlaGrah

Delete this post Submitted by Debbra <debbrawindsor@bigstring.com> on 25/Sep/2019
27.102.129.131

Message:

Debbra Neues Ajax Trikot Albertin
Dani Ceballos 'første sesong på Real Madrid har blitt definert av mangel på tid på torva. Den sentrale midtbanespilleren har kjennetegnet i bare 284 minutter over ni kamper. Når Zinedine Zidane ser mot benken sin for å endre hudfargen på en kamp, ​​fokuserer han ikke blikket mot Ceballos. Likevel forsyner den Fussballtrikots Günstig tidligere Real Betis-mannen Zidane med ettertanke etter en rekke positive prestasjoner. Han har representert La Rojita ved tre anledninger denne kampanjen. Alle tre endte i seirer for Spania, og Ceballos spilte hele 90 minutter på hver. Han føler seg viktig når han drar i landslagstrøyen, og han bidrar med vågale prestasjoner og mål.


Situasjonen hans i Real Madrid er veldig annerledes. Med det første Madrid-derbyet på en utsolgt Wanda Metropolitano som nærmer seg, virker det praktisk talt umulig at Ceballos vil tvinge seg inn i startoppstillingen. Den urokkelige trioen Modric, Kroos og Casemiro betyr at det mest Ceballos kan håpe på er å være Zidanes førstevalgerstatning. 21-åringen har startet tre kamper for Los Blancos denne sesongen: mot Neues Ajax Trikot Alavés, Eibar og Fuenlabrada. Hans prestasjoner mot førstnevnte i Vitoria fortjener utdyping. Ceballos scoret to ganger for å redde Madrid fra det som ville vært et katastrofalt resultat på Mendizorroza. Han fant ikke nettet mot Fuenlabrada eller Eibar, men spilte bra i begge kampene.


Stephansd maglie calcio a poco prezzo VerlaGrah


Replies to this post

    No replies yet


Reply to this post

Name:

E-mail (optional):

Subject:


Message:

Insert styled text: Bold | Italic | Underlined
Disable styled text

Insert smileys (Opens a new window)
Disable smileys

Powered by Free PHP message board 1.3 from PHPJunkYard - Free PHP scripts