Tribe of Levi's message board

Post a reply || Back to Tribe of Levi's message board


Fredericka PSG Trøje Børn JeraldCu Bestemt har han inspireret til en række forskellige mediemæssige dækning på ganske kort tid, lige fra gydende hyldest til de velkendte og ærligt urimelige forventninger til loyalitet, der ofte pålægges atleter, når de siger mod at prøve at tjene flere penge. Der har også været masser af dækning af hans off-field-aktiviteter, hvoraf de fleste falder et sted mellem rimelig og hysterisk. Det er ikke klart, at noget af dette gør Sterling polariserende. Polariserende figurer, især inden for sport, skal generelt aktivt gøre noget eller være noget splittende for at blive et lynstav, og som regel er noget i sig selv splittende. F.eks. Real Madrid Trøje Børn Polariserede Alex Rodriguez, den tidligere baseballstjerne, fordi han ofte var arrogant og syntes at trosse mange af de første hold-tendenser inden for professionel sport. Den bemærkelsesværdige cockiness kombineret med hans egentlige dygtighed gjorde det muligt for A-Rod at frembringe en persona, som nogle fandt bedårende, hvis ikke ambitiøs, mens andre så episk boorish. Derefter blev A-Rod endnu mere polariserende, fordi han blev fanget ved hjælp af præstationsfremmende stoffer, en virkelighed, der skabte dem, der troede ham en snyderi mod dem, der troede, at han havde begået en fejl. Men dårlig opførsel er ikke den eneste måde at polarisere på. Tim Tebow, som aggressivt fremhævede sin hengivne kristendom, og Colin Kaepernick, der valgte at bruge fornavnspilningen til nationalhymnen som et redskab til at afgive en erklæring om politiets brutalitet og social retfærdighed, er blandt de mest splittende figurer i amerikansk sportshistorie, og de blev PSG Trøje Børn det på grund af overbevisning de målbevidst forsøgte at dele. Så hvad beder så om de intense reaktioner på Sterling? Hvorfor kritiserer han ham for at have købt et luksuriøst hus? Hvorfor var tatoveringen af ​​en pistol på hans ben en national historie? Hvorfor ser alt, der er forbundet med Sterling, ud til at blive en folkeafstemning om ham som spiller eller person? Mcleod sagde, at lignende tilfælde er rigelige og krydser racerlinier, idet han citerer Lewis Hamilton, der har vildt vellykket som bilkørsel og burde være universelt omfavnet, men også er et tabloidmål; såvel som Wayne Rooney, der var en stjerne fra England, men aldrig rigtig modtog fortryllelsen af ​​en førende legende. Det skal siges: Sterling er ikke perfekt. JaniDodso billige fodboldtrøjer RichardPo

Delete this post Submitted by Fredericka Beeler <fredericka_beeler@gmail.com> on 24/Sep/2019
27.102.129.131

Message:

Fredericka Manchester United Trøje Børn MichelMa
Bestemt har han inspireret til en række forskellige mediemæssige dækning på ganske kort tid, lige fra gydende hyldest til de velkendte og ærligt urimelige forventninger til loyalitet, der ofte pålægges atleter, når de siger mod at prøve at tjene flere penge. Der har også været masser af dækning af hans off-field-aktiviteter, hvoraf de fleste falder et sted mellem rimelig og hysterisk. Det er ikke klart, at noget af dette gør Sterling polariserende. Polariserende figurer, især inden for sport, skal generelt aktivt gøre noget eller være noget splittende for at blive et lynstav, og som regel er noget i sig selv splittende. F.eks. Real Madrid Trøje Børn Polariserede Alex Rodriguez, den tidligere baseballstjerne, fordi han ofte var arrogant og syntes at trosse mange af de første hold-tendenser inden for professionel sport.


Den bemærkelsesværdige cockiness kombineret med hans egentlige dygtighed gjorde det muligt for A-Rod at frembringe en persona, som nogle fandt bedårende, hvis ikke ambitiøs, mens andre så episk boorish. Derefter blev A-Rod endnu mere polariserende, fordi han blev fanget ved hjælp af præstationsfremmende stoffer, en virkelighed, der skabte dem, der troede ham en snyderi mod dem, der troede, at han havde begået en fejl. Men dårlig opførsel er ikke den eneste måde at polarisere på. Tim Tebow, som aggressivt fremhævede sin hengivne kristendom, og Colin Kaepernick, der valgte at bruge fornavnspilningen til nationalhymnen som et redskab til at afgive en erklæring om politiets brutalitet og social retfærdighed, er blandt de mest splittende figurer i amerikansk sportshistorie, og de blev Fodboldtrøjer Børn det på grund af overbevisning de målbevidst forsøgte at dele.


Så hvad beder så om de intense reaktioner på Sterling? Hvorfor kritiserer han ham for at have købt et luksuriøst hus? Hvorfor var tatoveringen af ​​en pistol på hans ben en national historie? Hvorfor ser alt, der er forbundet med Sterling, ud til at blive en folkeafstemning om ham som spiller eller person? Mcleod sagde, at lignende tilfælde er rigelige og krydser racerlinier, idet han citerer Lewis Hamilton, der har vildt vellykket som bilkørsel og burde være universelt omfavnet, men også er et tabloidmål; såvel som Wayne Rooney, der var en stjerne fra England, men aldrig rigtig modtog fortryllelsen af ​​en førende legende. Det skal siges: Sterling er ikke perfekt.


JaniDodso billige fodboldtrøjer RichardPo


Replies to this post

    No replies yet


Reply to this post

Name:

E-mail (optional):

Subject:


Message:

Insert styled text: Bold | Italic | Underlined
Disable styled text

Insert smileys (Opens a new window)
Disable smileys

Powered by Free PHP message board 1.3 from PHPJunkYard - Free PHP scripts