Tribe of Levi's message board

Post a reply || Back to Tribe of Levi's message board


Pasquale Italia Drakt EricaKgc Da Isco gikk bort, legemliggjørelsen av en ny, spennende og dyktig generasjon, ga han vei for David Villa - tilbake på landslaget etter 1.167 dager. Den blandingen - Iniesta, Silva, Villa, Asensio, Isco, Koke - er imponerende. Her dominerte de Italia nesten helt fra starten. Uten en spiss det meste av natten, søkte Spania kontroll. Målene kom naturlig. De kom også tidlig. Bare 12 minutter hadde gått da Isco løftet et frispark over veggen og inn i nettet. Det ble pent PSG Drakt Barn slått, men Gianluigi Buffon var litt treg til å reagere. De hadde også ballen, selv om Italia tok et skritt fremover, presset med fire menn. Det var påfallende å se hvor ofte Spania - merket mann til mann - gikk lenge fra målspark, og omgå en avfolket midtbane på jakt etter de tre første. Men målspark var en ting, åpent spill en annen, og når ballen rullet, spilte Spania seg vanligvis gjennom eller rundt. Dette kan være en annen generasjon, en annen epoke, men berøringen og kontrollen som definerte dem er fremdeles der. I Isco og Marco Asensio er det talent også - og av det reneste slaget. De Gea reddet en ny redning da andre omgang begynte, denne Norge Drakt Barn gangen fra Lorenzo Insigne. Da ledet Belotti, farlig gjennom, bortre stolpen. For øyeblikket skiftet ballen litt på føttene, men da Spania fikk den tilbake, trakk Isco brøler da han skled bort fra Verratti og fant Carvajal som ruslet inn i området. Buffon reddet for å unngå den tredje, men den kom uansett. StantonSa fußballtrikot kinder PamalaDup

Delete this post Submitted by Pasquale Human <pasqualehuman@aol.com> on 24/Sep/2019
27.102.129.131

Message:

Pasquale Roma Drakt Barn Eugeniad
Da Isco gikk bort, legemliggjørelsen av en ny, spennende og dyktig generasjon, ga han vei for David Villa - tilbake på landslaget etter 1.167 dager. Den blandingen - Iniesta, Silva, Villa, Asensio, Isco, Koke - er imponerende. Her dominerte de Italia nesten helt fra starten. Uten en spiss det meste av natten, søkte Spania kontroll. Målene kom naturlig. De kom også tidlig. Bare 12 minutter hadde gått da Isco løftet et frispark over veggen og inn i nettet. Det ble pent PSG Drakt Barn slått, men Gianluigi Buffon var litt treg til å reagere. De hadde også ballen, selv om Italia tok et skritt fremover, presset med fire menn. Det var påfallende å se hvor ofte Spania - merket mann til mann - gikk lenge fra målspark, og omgå en avfolket midtbane på jakt etter de tre første.


Men målspark var en ting, åpent spill en annen, og når ballen rullet, spilte Spania seg vanligvis gjennom eller rundt. Dette kan være en annen generasjon, en annen epoke, men berøringen og kontrollen som definerte dem er fremdeles der. I Isco og Marco Asensio er det talent også - og av det reneste slaget. De Gea reddet en ny redning da andre omgang begynte, denne Belgia Drakt Barn gangen fra Lorenzo Insigne. Da ledet Belotti, farlig gjennom, bortre stolpen. For øyeblikket skiftet ballen litt på føttene, men da Spania fikk den tilbake, trakk Isco brøler da han skled bort fra Verratti og fant Carvajal som ruslet inn i området. Buffon reddet for å unngå den tredje, men den kom uansett.


StantonSa fußballtrikot kinder PamalaDup


Replies to this post

    No replies yet


Reply to this post

Name:

E-mail (optional):

Subject:


Message:

Insert styled text: Bold | Italic | Underlined
Disable styled text

Insert smileys (Opens a new window)
Disable smileys

Powered by Free PHP message board 1.3 from PHPJunkYard - Free PHP scripts