Tribe of Levi's message board

Post a reply || Back to Tribe of Levi's message board


Samuel Dortmund Trikot Kinder UEIJeann Det antas at Kaizer Chiefs vil offentliggjøre en offisiell kunngjøring om spilleravganger i løpet av de kommende ukene, med Siya-kilder som avslører minimum fem spillere som kan være på vei ut av Naturena. Før slutten av kampanjen 2017/18, forsikret fotballsjef, Bobby Motaung fotballbrorskapet om at de kan forvente en massiv omgang på Amakhosi, med endringer i både troppen og teknisk team som forventes å bli Neues Belgien Trikot gjort snart. Det ser ut til at klubben fortsatt avslutter prosessen med å finne en ny hovedtrener for laget i den nye sesongen, men ifølge kilder har Amakhosi allerede tatt en beslutning om hvilke spillere som kan forlate klubben de kommende ukene. Som tidligere rapportert av Siya-mannskapet, antas klubben og Keagan Buchanan 'scamp' å være i samtaler om en gjensidig avslutning av spillerens sdeal, mens mannskapet som avslørt at det virker usannsynlig at Tsepo Masilela vil få forlenget sin kontrakt på Amakhosi . Kilden har lagt til at det virker usannsynlig at disse spillerne vil fortsette med bøkene til Chiefs i Napoli Trikot Kinder den nye sesongen, selv om det gjenstår å se om de vil komme til en gjensidig avtale. Mens kilder har avslørt så langt fem spillere, kan det være andre som kan bli ledet ut av utgangsdøren på klubben. Chiefs forventes å gi kunngjøringer om spillerbevegelser de kommende ukene. RemonaxkN Juventuss Ny drakt langermet med navn LouieFrom

Delete this post Submitted by Samuel Cruse <samuelcruse@bigstring.com> on 24/Sep/2019
27.102.129.131

Message:

Samuel Portugal Trikot Kinder MaggieHr
Det antas at Kaizer Chiefs vil offentliggjøre en offisiell kunngjøring om spilleravganger i løpet av de kommende ukene, med Siya-kilder som avslører minimum fem spillere som kan være på vei ut av Naturena. Før slutten av kampanjen 2017/18, forsikret fotballsjef, Bobby Motaung fotballbrorskapet om at de kan forvente en massiv omgang på Amakhosi, med endringer i både troppen og teknisk team som forventes å bli Neues Belgien Trikot gjort snart. Det ser ut til at klubben fortsatt avslutter prosessen med å finne en ny hovedtrener for laget i den nye sesongen, men ifølge kilder har Amakhosi allerede tatt en beslutning om hvilke spillere som kan forlate klubben de kommende ukene.


Som tidligere rapportert av Siya-mannskapet, antas klubben og Keagan Buchanan 'scamp' å være i samtaler om en gjensidig avslutning av spillerens sdeal, mens mannskapet som avslørt at det virker usannsynlig at Tsepo Masilela vil få forlenget sin kontrakt på Amakhosi . Kilden har lagt til at det virker usannsynlig at disse spillerne vil fortsette med bøkene til Chiefs i England Trikot Kinder den nye sesongen, selv om det gjenstår å se om de vil komme til en gjensidig avtale. Mens kilder har avslørt så langt fem spillere, kan det være andre som kan bli ledet ut av utgangsdøren på klubben. Chiefs forventes å gi kunngjøringer om spillerbevegelser de kommende ukene.


RemonaxkN Juventuss Ny drakt langermet med navn LouieFrom


Replies to this post

    No replies yet


Reply to this post

Name:

E-mail (optional):

Subject:


Message:

Insert styled text: Bold | Italic | Underlined
Disable styled text

Insert smileys (Opens a new window)
Disable smileys

Powered by Free PHP message board 1.3 from PHPJunkYard - Free PHP scripts