Tribe of Levi's message board

Post a reply || Back to Tribe of Levi's message board


Carson Bayern Munchen Kläder RebbecaS Wales framåt Gareth Bale producerade en akrobatisk avslut från nära håll i volley för att sätta Madrid framåt mot sina grannar i den åttonde minuten av spelet, utan smal slå offside-fällan trots protester från de besökande spelarna. Borja Mayoral fördubblade sin ledning i slutet av första halvlek genom att sticka in från Tottenham Hotspurs Tröja en meter ut. Återigen överklagade Leganes för offside men målet fick så småningom stå efter att domaren samrådde med sin assistent. Hej och välkommen till vår live täckning av LaLiga-konflikten mellan Real Madrid och Leganés från Santiago Bernabéu. Kick-off är klockan 18:30 CEST. Följ oss för teamnyheter och uppdateringar innan matchen tillsammans med minut-för-minut-kommentarer när spelet startar! Glöm Champions League för en sekund, Real Madrid försöker stänga klyftan på Atlético Madrid i LaLiga för att hoppa till andra plats. De spelar Leganés på Santiago Bernabéu på lördag kväll i en upprepning av Copa del Rey-kvartfinalen där Real Madrid lämnade tävlingen. Avspark från huvudstaden är klockan 18:30. För Zinedine Zidane är det Gareth Chelsea Tröja Barn Bale och 10 andra, eftersom han planerar att rotera kraftigt i spelet. Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos och Raphael Varane lämnades ur truppen och alternativen är begränsade på baksidan med Dani Carvajal ute tillsammans med Isco. Båda spelarna är lika bra som i Champions League andra ben på tisdag kväll mot Bayern München men Zidane har valt att vila flera av sina tyngre hittare också med minuter garanterade för några av de glömda ansikten i laget. CarltonGi Maglia calcio Poco Prezzo JorjaHugo

Delete this post Submitted by Carson Clevenger <carsonclevenger@googlemail.com> on 21/Sep/2019
27.102.106.240

Message:

Carson Liverpool Kläder SolomonM
Wales framåt Gareth Bale producerade en akrobatisk avslut från nära håll i volley för att sätta Madrid framåt mot sina grannar i den åttonde minuten av spelet, utan smal slå offside-fällan trots protester från de besökande spelarna. Borja Mayoral fördubblade sin ledning i slutet av första halvlek genom att sticka in från Tottenham Hotspurs Tröja en meter ut. Återigen överklagade Leganes för offside men målet fick så småningom stå efter att domaren samrådde med sin assistent. Hej och välkommen till vår live täckning av LaLiga-konflikten mellan Real Madrid och Leganés från Santiago Bernabéu. Kick-off är klockan 18:30 CEST. Följ oss för teamnyheter och uppdateringar innan matchen tillsammans med minut-för-minut-kommentarer när spelet startar! Glöm Champions League för en sekund, Real Madrid försöker stänga klyftan på Atlético Madrid i LaLiga för att hoppa till andra plats.


De spelar Leganés på Santiago Bernabéu på lördag kväll i en upprepning av Copa del Rey-kvartfinalen där Real Madrid lämnade tävlingen. Avspark från huvudstaden är klockan 18:30. För Zinedine Zidane är det Gareth Manchester City Kläder Bale och 10 andra, eftersom han planerar att rotera kraftigt i spelet. Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos och Raphael Varane lämnades ur truppen och alternativen är begränsade på baksidan med Dani Carvajal ute tillsammans med Isco. Båda spelarna är lika bra som i Champions League andra ben på tisdag kväll mot Bayern München men Zidane har valt att vila flera av sina tyngre hittare också med minuter garanterade för några av de glömda ansikten i laget.


CarltonGi Maglia calcio Poco Prezzo JorjaHugo


Replies to this post

    No replies yet


Reply to this post

Name:

E-mail (optional):

Subject:


Message:

Insert styled text: Bold | Italic | Underlined
Disable styled text

Insert smileys (Opens a new window)
Disable smileys

Powered by Free PHP message board 1.3 from PHPJunkYard - Free PHP scripts