Tribe of Levi's message board

Post a reply || Back to Tribe of Levi's message board


Damon Manchester City Kläder CortezSa Nej, Arsenal-fans, dina ögon lurade inte dig: den dödliga killen romer hade i sin attack mot CSKA Moskva var verkligen Gervinho. Elfenbenskustens framåt var en ständig källa till frustration under sina två säsonger hos Arsenal, och smickrade regelbundet för att lura trots potentiella blinkningar här och där. Det fanns enstaka glimt av hans talang men alltför ofta valde han fel alternativ eller var obehaglig med sin efterbehandling, vilket gav intrycket av att han tyngs av den förväntan som kommer med att spela för Napoli Tröja Arsenal. Ändå har han varit en annan spelare sedan han kom till Roma förra sommaren och Rudi García, som tränade Gervinho på Lille, vet tydligt hur man får ut det bästa av honom. Gervinho hade en lovande första säsong i Serie A förra säsongen och han hjälpte Roma att ta bort deras Champions League-kampanj till en flygblad genom att göra poäng två gånger under första halvan av deras 5-1-trashing av ett riktigt olyckligt CSKA Moskva. Hans första mål var en instinktiv knivhöjd insats efter att bollen bröt till honom i området och för hans andra satte han ner högervingen, skar inuti och avslutade med aplomb. Se upp, Manchester City. Här kommer Gervinho. JS Juventus gjorde verkligen en röra i Europa förra säsongen. Först misslyckades de med att nå utslagsstegen i Champions League trots ett snällt drag och sedan lyckades de inte nå Europa League-finalen, som hölls på deras stadion, efter att ha förlorat sin semifinal till 10-man Benfica. Det var en underprestanda för en trupp fylld med så mycket talang och det såg ut som om de skulle tåla mer frustration när de slet i första halvlek mot Malmo på tisdag kväll. Det var målfritt vid Dortmund Tröja pausen, Malmo hade hotat att nicka ett mål på kontringen och Juventus kämpade för att bryta svenskarna. De behövde inspiration, så föreställ dig lättnaden när Carlos Tevez gav italienarna ledningen efter 59 minuter med sitt första mål i Champions League sedan 2009. Efter att ha slutat sin egen karga körning kunde argentinern slappna av och han fortsatte att lösa eventuella långvariga nerver genom att lägga till en sekund - locka hem ett frispark på 89 minuter. TandyPlow Chelsea Trøje Børn JulienneC

Delete this post Submitted by Damon <damon_rollins@web.de> on 20/Sep/2019
27.102.106.242

Message:

Damon Liverpool Tröja KarlKorf
Nej, Arsenal-fans, dina ögon lurade inte dig: den dödliga killen romer hade i sin attack mot CSKA Moskva var verkligen Gervinho. Elfenbenskustens framåt var en ständig källa till frustration under sina två säsonger hos Arsenal, och smickrade regelbundet för att lura trots potentiella blinkningar här och där. Det fanns enstaka glimt av hans talang men alltför ofta valde han fel alternativ eller var obehaglig med sin efterbehandling, vilket gav intrycket av att han tyngs av den förväntan som kommer med att spela för Napoli Tröja Arsenal. Ändå har han varit en annan spelare sedan han kom till Roma förra sommaren och Rudi García, som tränade Gervinho på Lille, vet tydligt hur man får ut det bästa av honom.


Gervinho hade en lovande första säsong i Serie A förra säsongen och han hjälpte Roma att ta bort deras Champions League-kampanj till en flygblad genom att göra poäng två gånger under första halvan av deras 5-1-trashing av ett riktigt olyckligt CSKA Moskva. Hans första mål var en instinktiv knivhöjd insats efter att bollen bröt till honom i området och för hans andra satte han ner högervingen, skar inuti och avslutade med aplomb. Se upp, Manchester City. Här kommer Gervinho. JS Juventus gjorde verkligen en röra i Europa förra säsongen. Först misslyckades de med att nå utslagsstegen i Champions League trots ett snällt drag och sedan lyckades de inte nå Europa League-finalen, som hölls på deras stadion, efter att ha förlorat sin semifinal till 10-man Benfica.


Det var en underprestanda för en trupp fylld med så mycket talang och det såg ut som om de skulle tåla mer frustration när de slet i första halvlek mot Malmo på tisdag kväll. Det var målfritt vid Frankrike Tröja Barn pausen, Malmo hade hotat att nicka ett mål på kontringen och Juventus kämpade för att bryta svenskarna. De behövde inspiration, så föreställ dig lättnaden när Carlos Tevez gav italienarna ledningen efter 59 minuter med sitt första mål i Champions League sedan 2009. Efter att ha slutat sin egen karga körning kunde argentinern slappna av och han fortsatte att lösa eventuella långvariga nerver genom att lägga till en sekund - locka hem ett frispark på 89 minuter.


TandyPlow Chelsea Trøje Børn JulienneC


Replies to this post

    No replies yet


Reply to this post

Name:

E-mail (optional):

Subject:


Message:

Insert styled text: Bold | Italic | Underlined
Disable styled text

Insert smileys (Opens a new window)
Disable smileys

Powered by Free PHP message board 1.3 from PHPJunkYard - Free PHP scripts